settantasette

Profielfoto Mariel Valeria Vazguez settantasette.jpg

Land: Argentinië/Uruguay

Medium: digitale fotomanipulatie/digitale collage

vlag Argentinie.png

Ik ben settantasette (La Plata, Argentinië, 1977) een digitale kunstenaar met een diepe liefde voor kleuren en vormen, wat tot uiting komt in mijn persoonlijke manier van beeldbewerking.

Ik vind het leuk om een ​​nieuw perspectief op foto's te vinden, wat de geest van mijn werk is: portretten of collages gaan altijd over hergebruik, opnieuw maken en proberen uit te drukken hoeveel vormen een enkel beeld alleen kan aannemen door de gevoelens de overhand te laten nemen. De serie die ik gebruik om te maken laat dit zien.

Deze benadering van het creatieve proces leidde me bijna vanzelf naar digitale kunst, het perfecte medium om zonder zorgen tot in het oneindige te creëren en opnieuw te creëren. In feite is het niet ongebruikelijk dat ik mijn oude werken opnieuw bekijk en ze opnieuw maak met echt nieuwe resultaten. Ik zie het leven als een steeds evoluerende reis en dat is wat tot uiting komt in mijn werk.

 

Voor zover ik weet, is de belangrijkste reden om kunst te maken de behoefte om ons zonder beperkingen uit te drukken. En daarom laat ik mensen zich graag voorstellen (of beter nog, voelen) wat er achter een kunstwerk van mij zit. Ik wil de vrijheid die ik kan experimenteren terwijl ik mijn spullen maak met anderen delen, zodat iedereen zijn eigen interpretatie kan hebben van waar hij naar kijkt. De betekenis ligt in de ogen van het publiek dat zich in de portretten die ik maak, kan vinden als een manier om te vertegenwoordigen wat ze willen zien. De menselijke natuur op het einde.