Eduardo Cano

Cano.png

Land: Mexico

Medium: fotografie

Mexicaanse vlag.png

1 januari 2001.

De eerste dag dat Eduardo een camera in handen nam, met als enige doel de mentale beelden die hij al voor zichzelf had gecreëerd tot leven te brengen.

 

Als een autodidactische fotograaf was zijn creatieproces de definitie van vallen en opstaan, voortdurend gelovend in de kracht van concept, denken, abstractie en, belangrijker nog, licht. Ervan overtuigd dat camera's het buitengewone vermogen hebben om de wereld vast te leggen op een manier die het menselijk oog niet kan, ging hij van het fotograferen van abstracte vormen, langzaam opbouwend naar een geheel nieuw gezichtspunt van de gewone elementen die ons elke dag omringen.

In deze fase van zijn werk gebruikt hij de nieuwe technologieën om de ruimtes die we zo goed kennen weer te geven in een eenvoudige, maar krachtige verzameling hoeken, vormen, texturen, kleuren. Een bezienswaardigheid die gezien moet worden.

Als professioneel fotograaf legt Eduardo zich meer en meer toe op de kunstfotografie en met recht. Zijn talent is onmiskenbaar en The Arts Gallery is verheugd om u Eduardo's ontwikkelende portfolio te presenteren.