Kunstenaars

Een belangrijk doel van The Arts Gallery is om nieuwe kunstenaars en talenten in de gelegenheid te brengen hun werk aan het grote publiek te tonen. Maak hier kennis met onze kunstenaars en onthoud deze namen; they're going places!

Ben je een kunstenaar en wil je je talenten in digitale kunst of fotografie een groot bereik geven? Lees hier verder over ons associated artist programme.

Profielfoto Mariel Valeria Vazguez settantasette.jpg
vlag Argentinie.png

settantasette

Digitale fotomanipulatie en fotocollage

Settantasette is een opkomende ster in de wereld van digitale kunst. Deze kunstenaar uit Argentinië heeft een voorliefde voor het bewerken van portretten en het maken van kleurrijke fotocollages. Wat de kunstwerken betekenen? Dat is helemaal aan u.

Middels 5 unieke werken bieden wij u de kans uw collectie van settantasete te starten op een gunstig moment in de snel ontwikkelende carrière van deze toekomstige grote naam.

Zhao Chen portretfoto.jpg
Chinese vlag.jpg

Zhao Chen

Fotografie

Zhao is een fotograaf uit China die zijn kunstzinnige inslag inzet om ons de pracht van de Chinese cultuur en natuur te laten zien. Zijn portfolio bevat zowel aerial shots als reguliere fotografie en hij is continu bezig zijn stijl verder te ontwikkelen. Er staan ons nog veel indrukwekkende foto's te wachten van Zhao Chen

Eduardo Cano.jpg
Mexicaanse vlag.png

Eduardo Cano

Fotografie

Eduardo Cano, uit Mexico, is een professionele fotograaf die zijn talent voor fotografie op meerdere vlakken inzet. Meer en meer verschuift hij zijn aandacht naar kunstfotografie, waarin zijn talent de vrije ruimte krijgt. Eduardo is een opkomende kunstenaar en The Arts Gallery is trots en vol verwachting, nu wij in onze collectie Eduardo's portfolio en ontwikkeling als kunstfotograaf zullen zien groeien. 

Self portrait.jpg
Russische vlag.png

Kristina Makeeva

Fotografie

Kristina is een ongelooflijk getalenteerde fotografe uit Rusland. In haar portfolio reizen wij met haar mee de wereld over, waar zij keer op keer aantoont een uniek talent te bezitten. Hoe zij ons met behulp van natuurlijke kleuren, zonder bewerkingstrucage, magische beelden voorschotelt is slechts zeer weinig fotografen gegeven.

The Arts Gallery presenteert u met trots de werken van deze internationaal naam makende kunstenares. 

headshot.JPG
Nederlandse vlag.png

Jasper van der Scheer

Digitale schilderkunst en fotobewerking

Jasper is een jonge kunstenaar die zich toelegt op digitale fotobewerking om van gewone foto's kunst te maken. Een foto spannender of intrigerender maken dan die al is, is waar het Jasper om te doen is. Hij ontwikkelt zich echter ook in digitale schilderkunst met een voorkeur voor eenvoud en kleuren. Dit maakt zijn portfolio tot een zeer diverse verzameling van verschillende thema's en technieken.

Het werk van Jasper is exclusief verkrijgbaar bij The Arts Gallery.

logogrijs.png
Wereldkaart.jpg

Jouw naam hier?

Digitale kunst en fotografie

Wil jij jou werk aan een groot publiek bereikbaar maken? Kijk dan op "Voor Kunstenaars" en neem contact met ons op.