Kwaliteit

Voor de vervaardiging van uw kunstwerk werken wij exclusief samen met de meest vooraanstaande partners in het vak. Onze partners hebben vele prijzen gewonnen van gerenommeerde vakjury's en verzorgen de werken voor de grootste fotografen die Nederland rijk is. Ook de Wold Press Photo-organisatie maakt gebruik van hetzelfde fotolaboratorium. 

De kunstwerken worden gedrukt met behulp van de Durst Lambda-techniek waarmee de klassieke wijze van foto-ontwikkeling zo dicht mogelijk benaderd wordt om zo die unieke uitstraling van een echte foto te verkrijgen. Wij maken gebruik van Fuji Crystal DP II papier voor zijn natuurlijke uitstraling en kleurechtheid van 75 jaar in archivering. 

Dibond

De techniek van dibond-afdrukken wordt gebruikt om een kunstwerk nog meer diepgang te geven dan het van zichzelf al heeft. De plexificering zorgt ervoor dat de kleuren nog rijker en levendiger ogen.

De foto wordt middels de Durst Lambda-techniek afgedrukt en zorgvuldig op een aluminiumplaat van 3 millimeter dikte geplakt. De foto wordt vervolgens bedekt met een laag plexiglas van 2 mm.

Het kunstwerk wordt aan de achterkant voorzien van een frame van 2cm diep om het op te kunnen hangen. 

Onze dibonds zijn zonder meer van museumkwaliteit. 

Dibond.jpg

Fine art print

Ook onze foto-afdrukken worden met de grootste zorg vervaardigd. De finishing wordt door de ambachtsmannen in het laboratorium met de hand aangebracht. 

Deze werken worden in principe zonder lijst aan u geleverd. Zo heeft u de vrije keuze in de soort lijst waarmee u uw aanwinst wilt omringen. 

Lambda-afdruk EoM.jpg
Lambda-afdruk EoM nummering.jpg